Tjänster för din IT-utrustning

Vi utför installation och reparation av samt underhåll på IT-utrustning.

Hemdatorservice.se felsöker din IT-utrustning tillsammans med dig i ditt hem.

Nedan ges några exempel på IT-utrustning och vad vi kan göra för dig.

Hemdatorservice.se levererar alla komponenter som eventuellt behövs ersättas eller införskaffas och installerar dem hemma hos dig.

Vi ger dig råd och handledning vid nyinköp av utrustning, vid val av programvaror samt angående hur du kan göra din dator bättre och snabbare.

Vi lovar att vi kommer att göra vårt bästa för att avhjälpa ditt problem.

RUT-avdrag kan göras för dessa typer av arbeten på IT-utrustning.

Datorer

Din dator behöver ofta underhållas för att klara av nya versioner av Windows, spel och andra program. Vi levererar och installerar nya komponenter för att snabba upp din dator .

Hemdatorservice.se ser till att dina program (Windows, Office, Epost-program, Antivirusprogram, webbläsare, m.m.) och all din datorutrustning (själva datorn, tangentbordet, musen, skrivaren, scannern, m.m.) verkligen fungerar som du vill.

Vi utför installation av programvara och datorutrustning i ditt hem och anpassar allt precis som du vill ha det och tar även bort virus och andra störande program på din dator om så skulle behövas.

Läsplattor och telefoner

Vi kopplar in eposten till din telefon och surfplatta, ser till att Swish fungerar, visar dig hur du kan spela musik och visa filmer ifrån Internet, m.m.

Hemdatorservice.se kan dessutom hjälpa dig koppla in din telefon och surfplatta till din musikanläggning och din TV för bästa möjliga ljud och bild.

Ring till oss för att bli säker på att dina bilder, kontakter m.m. automatiskt säkerhetskopieras.

Spelkonsoler

Hemdatorservice.se hjälper dig att koppla in din spelkonsol till din musikanläggning och din TV för bästa möjliga ljud och bild.

Vi bistår dig även att ansluta spelkonsolen till streamingtjänster på Internet eller filer lagrade hemma hos dig.

Om din spelkonsol har slut på lagringsutrymme eller om den slutat fungera, så tar vi gärna en titt för att se om vi kan lösa ditt problem.

Mediaspelare och Apple-TV

Vi ansluter din mediaspelare eller din Apple-TV till streamingtjänster på Internet eller till filer lagrade hemma hos dig.

Hemdatorservice.se kan dessutom hjälpa dig att koppla in din mediaspelare och din Apple-TV till din musikanläggning och din TV för bästa möjliga ljud och bild.

Digitalboxar och Blurayspelare

Hemdatorservice.se kan hjälpa dig att ansluta din digitalbox och din blurayspelare till streamingtjänster på Internet eller filer lagrade hemma hos dig (under förutsättning att er modell har funktionalitet för detta).

Vi kan dessutom hjälpa dig att koppla in din mediaspelare och din digitalbox och din blurayspelare till din musikanläggning och din TV för bästa möjliga ljud och bild.

Har en skiva fastnat i Blurayspelaren, så hjälper vi dig att få ut den.

Smarta TV-apparater

Vi hjälper dig att koppla in din Smart-TV till din musikanläggning för bästa möjliga ljud.

Hemdatorservice.se kan dessutom hjälpa dig ansluta Smart-TVn till streamingtjänster på Internet eller filer lagrade hemma hos dig,

Vi är även behjälpliga med felsökning, kanalsökning samt uppdateringar.