Trådlöst nätverk fungerar inte

Bor du i Gävle med omnejd och ditt trådlöst nätverk fungerar inte?

Då har du kommit rätt! Lösningen på dina problem med att ditt trådlöst nätverk fungerar inte är enkel!

Kontakta oss på Hemdatorservice.se så gör vi ett hembesök, en kort och snabb utredning av varför ditt trådlöst nätverk fungerar inte och ger dig sedan en kostnadskalkyl på hur mycket det skulle kosta att avhjälpa att ditt trådlöst nätverk fungerar inte.

Ett trådlöst nätverk fungerar inte på grund av en mängd olika saker. Här är några av de mest vanliga skälen till att ett trådlöst nätverk fungerar inte:

• En router fungerar inte
  • En kabel fungerar inte
  • Det trådlösa nätet fungerar inte
  • En accesspunkt fungerar inte
  • DHCP-tilldelning fungerar inte
  • Felaktig konfiguration i din router
  • Felaktig konfiguration i din telefon
  • Felaktig konfiguration i din surfplatta
  • Felaktig konfiguration i din dator
  • Drivrutiner i din enhet fungerar inte

Allt detta och mer därtill kan vi på Hemdatorservice.se fixa åt dig på kort tid.

Varför sitta där med ett trådlöst nätverk fungerar inte, när vi kan avhjälpa att ditt trådlöst nätverk fungerar inte kanske så tidigt som redan idag.