Snabbare dator

Bor du i Gävle med omnejd och vill ha en snabbare dator?

Då har du kommit rätt! Vägen till en snabbare dator är enkel!

Kontakta oss på Hemdatorservice.se så gör vi ett hembesök, en kort och snabb utredning av vad som krävs för att du ska få en snabbare dator och ger dig sedan en kostnadskalkyl på hur mycket det skulle kosta för att du ska få en snabbare dator.

En snabbare dator kan fås på en mängd olika sätt. Här är några av de vanligaste åtgärderna vi gör för att våra kunder ska få en snabbare dator:

En långsam dator kan åtgärdas på en mängd olika sätt. Här är några av de vanligaste skälen till en långsam dator:

• Byte till en snabbare hårddisk
  • Installation av en extra hårddisk för att göra din dator snabbare om det finns för lite lagringsutrymme på hårddisken
  • Snabbare internminne i datorn
  • Installation av mer internminne i datorn, vilket gör din dator snabbare om det finns för lite internminne i datorn
  • Konfiguration av operativsystemet för att göra din dator snabbare
  • Byte av någon annan komponent i datorn, som efter bedömning kommer att göra din dator snabbare, såsom moderkort, processor och/eller DVD-läsare
  • Byte av någon kringutrustning till datorn, som efter bedömning kommer att göra din dator snabbare, såsom skrivare, skärm, högtalare, mus och tangentbord
  • Installation av komponenter eller konfiguration för att göra ditt nätverk snabbare
  • Installation av komponenter eller konfiguration för att göra ditt trådlösa nätverk snabbare
  • Ominstallation, konfigurering eller byte av programvara för att göra din dator snabbare

Vi hjälper dig dessutom att få helhetslösningar att fungera i ditt hem, såsom:

• Genomgång och förbättring av din epost-lösning, så att all epost finns på alla dina enheter
  • Inkoppling av dator till stereon och TVn för bästa möjliga ljud och bild
  • Installation av program för musik och film
  • Installation och konfiguration av anti-virus

Allt detta och mer därtill kan vi på Hemdatorservice.se fixa åt dig på kort tid.

Varför sitta där med behov av en snabbare dator, när vi kan göra hjälpa dig till en snabbare dator kanske så tidigt som redan idag.

Ring oss på 0725-735 999, skicka epost till info@hemdatorservice.se eller skicka ett meddelande via facebook.

Vi ser fram emot att få besöka dig och göra din dator snabbare!