Reparera dator

Bor du i Gävle med omnejd och behöver reparera dator?

Då har du kommit rätt! Vägen till att vi reparera dator är enkel!

Kontakta oss på Hemdatorservice.se så gör vi ett hembesök, en kort och snabb utredning av hur du vill att vi ska reparera dator och ger dig sedan en kostnadskalkyl på hur mycket det skulle kosta för dig att vi reparera dator.

Behovet att reparera dator beror på en mängd olika saker. Här är några av de mest vanliga sätten vi kan reparera dator:

• Reparera dator genom byte och/eller konfiguration av en hårddisk
  • Reparera dator genom installation och/eller konfiguration av en extra hårddisk
  • Reparera dator genom installation och/eller konfiguration av internminne
  • Reparera dator genom installation och/eller konfiguration av operativsystem
  • Reparera dator genom byte och/eller konfiguration av andra datorkomponenter, såsom strömaggregat, moderkort, processor, kylning och DVD-läsare
  • Reparera dator genom installation och/eller konfiguration av kringutrustning, såsom skrivare, skärm, högtalare, mus och tangentbord
  • Reparera dator genom installation och/eller konfiguration av trådlöst nätverk
  • Reparera dator genom installation och/eller konfiguration av program för epost
  • Reparera dator genom genomgång och förbättring av din epost-lösning, så att all epost finns på alla dina enheter
  • Reparera dator genom inkoppling av dator till stereon och TVn för bästa möjliga ljud och bild
  • Reparera dator genom installation och/eller konfiguration av program för musik och film
  • Reparera dator genom installation och/eller konfiguration av anti-virus

Vi hjälper dig dessutom att få helhetslösningar att fungera i ditt hem, såsom:

• Genomgång och förbättring av din epost-lösning, så att all epost finns på alla dina enheter
  • Inkoppling av dator till stereon och TVn för bästa möjliga ljud och bild
  • Installation av program för musik och film
  • Installation och konfiguration av anti-virus

Allt detta och mer därtill kan vi på Hemdatorservice.se fixa åt dig på kort tid.

Varför sitta där med behov av att reparera dator, när vi kan reparera dator hos dig kanske så tidigt som redan idag.

Ring oss på 0725-735 999, skicka epost till info@hemdatorservice.se eller skicka ett meddelande via facebook.

Vi ser fram emot att få besöka dig för att reparera din dator!