Långsam dator

Bor du i Gävle med omnejd och har en långsam dator?

Då har du kommit rätt! Lösningen på en långsam dator är enkel!

Kontakta oss på Hemdatorservice.se så gör vi ett hembesök, en kort och snabb utredning av vad som krävs för att göra din långsam dator snabbare och ger dig sedan en kostnadskalkyl på hur mycket det skulle kosta att göra en långsam dator snabbare.

En långsam dator kan åtgärdas på en mängd olika sätt. Här är några av de vanligaste skälen till en långsam dator:

• En långsam hårddisk
  • För lite lagringsutrymme på hårddisken, vilket gör datorn långsam
  • Långsam eller för lite internminne i datorn, vilket gör den långsam
  • Problem med operativsystemet gör datorn långsam
  • Någon annan komponent i datorn är långsam, såsom moderkort, processor och/eller DVD-läsare
  • Någon kringutrustning kan vara långsam, såsom skrivare, skärm, högtalare, mus och tangentbord
  • Långsam trådlöst nätverk
  • Långsam programvara

Vi hjälper dig dessutom att få helhetslösningar att fungera i ditt hem, såsom:

• Genomgång och förbättring av din epost-lösning, så att all epost finns på alla dina enheter
  • Inkoppling av dator till stereon och TVn för bästa möjliga ljud och bild
  • Installation av program för musik och film
  • Installation och konfiguration av anti-virus

Allt detta och mer därtill kan vi på Hemdatorservice.se fixa åt dig på kort tid.

Varför sitta där med en långsam dator, när vi kan hjälpa dig göra en långsam dator snabb kanske så tidigt som redan idag.

Ring oss på 0725-735 999, skicka epost till info@hemdatorservice.se eller skicka ett meddelande via facebook.

Vi ser fram emot att få besöka dig för att snabba upp din långsamma dator!