Laga dator

Bor du i Gävle med omnejd och behöver laga dator?

Då har du kommit rätt! Vi kan laga dator! Ring oss!

Kontakta oss på Hemdatorservice.se så gör vi ett hembesök, en kort och snabb utredning av hur du behöver laga dator och ger dig sedan en kostnadskalkyl på hur mycket det skulle kosta att laga dator.

Kunder behöver laga dator på grund av en mängd olika saker. Här är några av de mest vanliga sätten våra kunder önskat laga dator:

• Laga eller byta ut hårddisk
  • Lösa problem med för litet lagringsutrymme
  • Laga internminnet
  • Laga operativsystemet
  • Laga andra datorkomponenter, såsom strömaggregat, moderkort, processor, kylning och/eller DVD-läsare
  • Laga installationer av kringutrustning, såsom skrivare, skärm, högtalare, mus och tangentbord
  • Laga trådlöst nätverk
  • Laga installation av program för epost
  • Genomgång och förbättring av din epost-lösning, så att all epost finns på alla dina enheter
  • Inkoppling av dator till stereon och TVn för bästa möjliga ljud och bild
  • Installation av program för musik och film
  • Installation och konfiguration av anti-virus

Allt detta och mer därtill kan vi på Hemdatorservice.se fixa åt dig på kort tid.

Varför sitta där med behov av laga dator, när vi kan laga dator kanske så tidigt som redan idag.

Ring oss på 0725-735 999, skicka epost till info@hemdatorservice.se eller skicka ett meddelande via facebook.

Vi ser fram emot att få besöka dig för att få laga din dator!