ITservice

Bor du i Gävle med omnejd och behöver ITservice?

Då har du kommit rätt! Vägen till din ITservice är enkel!

Kontakta oss på Hemdatorservice.se så gör vi ett hembesök, en kort och snabb utredning av vilken typ av ITservice du behöver och ger dig sedan en kostnadskalkyl på hur mycket det skulle kosta för dig att få den ITservice du behöver.

Kunder behöver ITservice på grund av en mängd olika saker. Här är några av de mest vanliga typerna av ITservice våra kunder önskat:

• ITservice genom byte och/eller konfiguration av en hårddisk
  • ITservice genom installation och/eller konfiguration av en extra hårddisk
  • ITservice ration genom installation och/eller konfiguration av internminne
  • ITservice genom installation och/eller konfiguration av operativsystem
  • ITservice genom byte och/eller konfiguration av andra datorkomponenter, såsom strömaggregat, moderkort, processor, kylning och DVD-läsare
  • ITservice genom installation och/eller konfiguration av kringutrustning, såsom skrivare, skärm, högtalare, mus och tangentbord
  • ITservice genom installation och/eller konfiguration av trådlöst nätverk
  • ITservice genom installation och/eller konfiguration av program för epost
  • ITservice genom genomgång och förbättring av din epost-lösning, så att all epost finns på alla dina enheter
  • ITservice genom inkoppling av dator till stereon och TVn för bästa möjliga ljud och bild
  • ITservice genom installation och/eller konfiguration av program för musik och film
  • ITservice genom installation och/eller konfiguration av anti-virus
  • ITservice genom installation och/eller konfiguration av en router
  • ITservice genom installation och/eller konfiguration av en accesspunkt
  • ITservice genom konfiguration av DHCP-tilldelning
  • ITservice genom felsökning, installation och dragning av kablar
  • ITservice genom felsökning av olika störningar
  • ITservice genom konfiguration av din telefon
  • ITservice genom konfiguration av din surfplatta
  • ITservice genom konfiguration av din dator
  • ITservice genom installation och/eller konfiguration av drivrutiner i din enhet

Allt detta och mer därtill kan vi på Hemdatorservice.se fixa åt dig på kort tid.

Varför sitta där med behov av ITservice, när vi kan ge dig ITservice kanske så tidigt som redan idag.

Ring oss på 0725-735 999, skicka epost till info@hemdatorservice.se eller skicka ett meddelande via facebook.

Vi ser fram emot att få besöka dig och ge dig ITservice!