IT service

Bor du i Gävle med omnejd och behöver IT service?

Då har du kommit rätt! Vägen till din IT service är enkel!

Kontakta oss på Hemdatorservice.se så gör vi ett hembesök, en kort och snabb utredning av vilken typ av IT service du behöver och ger dig sedan en kostnadskalkyl på hur mycket det skulle kosta för dig att få den IT service du behöver.

Kunder behöver IT service på grund av en mängd olika saker. Här är några av de mest vanliga typerna av IT service våra kunder önskat:

• IT service genom byte och/eller konfiguration av en hårddisk
  • IT service genom installation och/eller konfiguration av en extra hårddisk
  • IT service ration genom installation och/eller konfiguration av internminne
  • IT service genom installation och/eller konfiguration av operativsystem
  • IT service genom byte och/eller konfiguration av andra datorkomponenter, såsom strömaggregat, moderkort, processor, kylning och DVD-läsare
  • IT service genom installation och/eller konfiguration av kringutrustning, såsom skrivare, skärm, högtalare, mus och tangentbord
  • IT service genom installation och/eller konfiguration av trådlöst nätverk
  • IT service genom installation och/eller konfiguration av program för epost
  • IT service genom genomgång och förbättring av din epost-lösning, så att all epost finns på alla dina enheter
  • IT service genom inkoppling av dator till stereon och TVn för bästa möjliga ljud och bild
  • IT service genom installation och/eller konfiguration av program för musik och film
  • IT service genom installation och/eller konfiguration av anti-virus
  • IT service genom installation och/eller konfiguration av en router
  • IT service genom installation och/eller konfiguration av en accesspunkt
  • IT service genom konfiguration av DHCP-tilldelning
  • IT service genom felsökning, installation och dragning av kablar
  • IT service genom felsökning av olika störningar
  • IT service genom konfiguration av din telefon
  • IT service genom konfiguration av din surfplatta
  • IT service genom konfiguration av din dator
  • IT service genom installation och/eller konfiguration av drivrutiner i din enhet

Allt detta och mer därtill kan vi på Hemdatorservice.se fixa åt dig på kort tid.

Varför sitta där med behov av IT service, när vi kan ge dig IT service kanske så tidigt som redan idag.

Ring oss på 0725-735 999, skicka epost till info@hemdatorservice.se eller skicka ett meddelande via facebook.

Vi ser fram emot att få besöka dig och ge dig IT service!