Internet fungerar inte

Bor du i Gävle med omnejd och ditt Internet fungerar inte?

Då har du kommit rätt! Lösningen på dina problem med att ditt Internet fungerar inte är enkel!

Kontakta oss på Hemdatorservice.se så gör vi ett hembesök, en kort och snabb utredning av varför ditt Internet fungerar inte och ger dig sedan en kostnadskalkyl på hur mycket det skulle kosta att avhjälpa att ditt Internet fungerar inte.

När våra kunder kontaktar oss för att Internet fungerar inte, så finns det en mängd olika felkällor. Här är några av de mest vanliga skälen till att Internet fungerar inte:

• En router fungerar inte
  • En kabel fungerar inte
  • Det trådlösa nätet fungerar inte
  • En accesspunkt fungerar inte
  • DHCP-tilldelning fungerar inte
  • Felaktig konfiguration i din router
  • Felaktig konfiguration i din telefon
  • Felaktig konfiguration i din surfplatta
  • Felaktig konfiguration i din dator
  • Drivrutiner i din enhet fungerar inte

Allt detta och mer därtill kan vi på Hemdatorservice.se fixa åt dig på kort tid.

Varför sitta där med ett Internet fungerar inte, när vi kan avhjälpa att Internet fungerar inte för dig kanske så tidigt som redan idag.