Hjälp med datorn

Bor du i Gävle med omnejd och behöver hjälp med datorn?

Då har du kommit rätt! Lösningen på dina datorproblem är enkel!

Kontakta oss på Hemdatorservice.se så gör vi ett hembesök, en kort och snabb utredning av vilken typ av hjälp med datorn du behöver och ger dig sedan en kostnadskalkyl på hur mycket det skulle kosta att åtgärda dina problem.

Kunder behöver hjälp med datorn på grund av en mängd olika saker. Här är några av de mest vanliga typerna av hjälp med datorn våra kunder önskat:

• Byte av hårddisk (HD)
  • Installation av extra hårddisk
  • Installation av internminne (RAM)
  • Installation av operativsystem (OS)
  • Byte av alla datorns komponenter, såsom moderkort, processor, kylning, DVD-läsare
  • Installation av skrivare, skärm, högtalare, mus, tangentbord, m.m.
  • Installation av trådlöst nätverk
  • Installation och konfiguration av program för epost
  • Genomgång och förbättring av din epost-lösning, så att all epost finns på alla dina enheter
  • Inkoppling av dator till stereon och TVn för bästa möjliga ljud och bild
  • Installation av program för musik och film
  • Installation och konfiguration av anti-virus

Allt detta och mer därtill kan vi på Hemdatorservice.se fixa åt dig på kort tid.

Varför sitta där med behov av hjälp med datorn, när vi kan ge dig hjälp med datorn kanske så tidigt som redan idag.