Datorsupport

Bor du i Gävle med omnejd och behöver datorsupport?

Då har du kommit rätt! Vägen till din datorsupport är enkel!

Kontakta oss på Hemdatorservice.se så gör vi ett hembesök, en kort och snabb utredning av vilken typ av datorsupport du behöver och ger dig sedan en kostnadskalkyl på hur mycket det skulle kosta för dig att få den datorsupport du behöver.

Kunder behöver datorsupport på grund av en mängd olika saker. Här är några av de mest vanliga typerna av datorsupport våra kunder önskat:

• Datorsupport vid byte och/eller konfiguration av en hårddisk
  • Datorsupport vid installation och/eller konfiguration av en extra hårddisk
  • Datorsupport vid installation och/eller konfiguration av internminne
  • Datorsupport vid installation och/eller konfiguration av operativsystem
  • Datorsupport vid byte och/eller konfiguration av andra datorkomponenter, såsom strömaggregat, moderkort, processor, kylning och DVD-läsare
  • Datorsupport vid installation och/eller konfiguration av kringutrustning, såsom skrivare, skärm, högtalare, mus och tangentbord
  • Datorsupport vid installation och/eller konfiguration av trådlöst nätverk
  • Datorsupport vid installation och/eller konfiguration av program för epost
  • Datorsupport vid genomgång och förbättring av din epost-lösning, så att all epost finns på alla dina enheter
  • Datorsupport vid inkoppling av dator till stereon och TVn för bästa möjliga ljud och bild
  • Datorsupport vid installation och/eller konfiguration av program för musik och film
  • Datorsupport vid installation och/eller konfiguration av anti-virus

Allt detta och mer därtill kan vi på Hemdatorservice.se fixa åt dig på kort tid.

Varför sitta där med behov av datorsupport, när vi kan ge dig datorsupport kanske så tidigt som redan idag.

Ring oss på 0725-735 999, skicka epost till info@hemdatorservice.se eller skicka ett meddelande via facebook.

Vi ser fram emot att få besöka dig för datorsupport hemma hos dig!