Datorservice

Bor du i Gävle med omnejd och behöver datorservice?

Då har du kommit rätt! Vägen till din datorservice är enkel!

Kontakta oss på Hemdatorservice.se så gör vi ett hembesök, en kort och snabb utredning av vilken typ av datorservice du behöver och ger dig sedan en kostnadskalkyl på hur mycket det skulle kosta för dig att få den datorservice du behöver.

Kunder behöver datorservice på grund av en mängd olika saker. Här är några av de mest vanliga typerna av datorservice våra kunder önskat:

• Datorservice genom byte och/eller konfiguration av en hårddisk
  • Datorservice genom installation och/eller konfiguration av en extra hårddisk
  • Datorservice genom installation och/eller konfiguration av internminne
  • Datorservice genom installation och/eller konfiguration av operativsystem
  • Datorservice genom byte och/eller konfiguration av andra datorkomponenter, såsom strömaggregat, moderkort, processor, kylning och DVD-läsare
  • Datorservice genom installation och/eller konfiguration av kringutrustning, såsom skrivare, skärm, högtalare, mus och tangentbord
  • Datorservice genom installation och/eller konfiguration av trådlöst nätverk
  • Datorservice genom installation och/eller konfiguration av program för epost
  • Datorservice genom genomgång och förbättring av din epost-lösning, så att all epost finns på alla dina enheter
  • Datorservice genom inkoppling av dator till stereon och TVn för bästa möjliga ljud och bild
  • Datorservice genom installation och/eller konfiguration av program för musik och film
  • Datorservice genom installation och/eller konfiguration av anti-virus

Allt detta och mer därtill kan vi på Hemdatorservice.se fixa åt dig på kort tid.

Varför sitta där med behov av datorservice, när vi kan ge dig datorservice kanske så tidigt som redan idag.

Ring oss på 0725-735 999, skicka epost till info@hemdatorservice.se eller skicka ett meddelande via facebook.

Vi ser fram emot att få besöka dig och ge dig datorservice!