Datorreparation

Bor du i Gävle med omnejd och behöver datorreparation?

Då har du kommit rätt! Vägen till din datorreparation är enkel!

Kontakta oss på Hemdatorservice.se så gör vi ett hembesök, en kort och snabb utredning av vilken typ av datorreparation du behöver och ger dig sedan en kostnadskalkyl på hur mycket det skulle kosta för dig att få den datorreparation du behöver.

Kunder behöver datorreparation på grund av en mängd olika saker. Här är några av de mest vanliga typerna av datorreparation våra kunder önskat:

• Datorreparation genom byte och/eller konfiguration av en hårddisk
  • Datorreparation genom installation och/eller konfiguration av en extra hårddisk
  • Datorreparation genom installation och/eller konfiguration av internminne
  • Datorreparation genom installation och/eller konfiguration av operativsystem
  • Datorreparation genom byte och/eller konfiguration av andra datorkomponenter, såsom strömaggregat, moderkort, processor, kylning och DVD-läsare
  • Datorreparation genom installation och/eller konfiguration av kringutrustning, såsom skrivare, skärm, högtalare, mus och tangentbord
  • Datorreparation genom installation och/eller konfiguration av trådlöst nätverk
  • Datorreparation genom installation och/eller konfiguration av program för epost
  • Datorreparation genom genomgång och förbättring av din epost-lösning, så att all epost finns på alla dina enheter
  • Datorreparation genom inkoppling av dator till stereon och TVn för bästa möjliga ljud och bild
  • Datorreparation genom installation och/eller konfiguration av program för musik och film
  • Datorreparation genom installation och/eller konfiguration av anti-virus

Allt detta och mer därtill kan vi på Hemdatorservice.se fixa åt dig på kort tid.

Varför sitta där med behov av datorreparation, när vi kan ge dig datorreparation kanske så tidigt som redan idag.

Ring oss på 0725-735 999, skicka epost till info@hemdatorservice.se eller skicka ett meddelande via facebook.

Vi ser fram emot att få besöka dig för datorreparation hemma hos dig!