Datorn strular

Bor du i Gävle med omnejd och datorn strular?

Då har du kommit rätt! Lösningen på att datorn strular är enkel!

Kontakta oss på Hemdatorservice.se så gör vi ett hembesök, en kort och snabb utredning av varför datorn strular och ger dig sedan en kostnadskalkyl på hur mycket det skulle kosta att åtgärda att datorn strular.

Skälen till att datorn strular kan vara en mängd olika saker. Här är några av de mest vanliga åtgärderna vi gör för att avhjälpa att datorn strular:

• Byte av hårddisk (HD)
  • Installation av extra hårddisk
  • Installation av internminne (RAM)
  • Installation av operativsystem (OS)
  • Byte av alla datorns komponenter, såsom moderkort, processor, kylning, DVD-läsare
  • Installation av skrivare, skärm, högtalare, mus, tangentbord, m.m.
  • Installation av trådlöst nätverk
  • Installation och konfiguration av program för epost
  • Genomgång och förbättring av din epost-lösning, så att all epost finns på alla dina enheter
  • Inkoppling av dator till stereon och TVn för bästa möjliga ljud och bild
  • Installation av program för musik och film
  • Installation och konfiguration av anti-virus

Allt detta och mer därtill kan vi på Hemdatorservice.se fixa åt dig på kort tid.

Varför sitta där och datorn strular, när vi kan åtgärda att datorn strular kanske så tidigt som redan idag.

Ring oss på 0725-735 999, skicka epost till info@hemdatorservice.se eller skicka ett meddelande via facebook.

Vi ser fram emot att få besöka dig, så att din dator slutar strula!