Datorhjälp

Bor du i Gävle med omnejd och behöver datorhjälp?

Då har du kommit rätt! Vägen till din datorhjälp är enkel!

Kontakta oss på Hemdatorservice.se så gör vi ett hembesök, en kort och snabb utredning av vilken typ av datorhjälp du behöver och ger dig sedan en kostnadskalkyl på hur mycket det skulle kosta för dig att få datorhjälp.

Kunder behöver datorhjälp på grund av en mängd olika saker. Här är några av de mest vanliga typerna av datorhjälp våra kunder önskat:

• Datorhjälp med byte och/eller konfiguration av en hårddisk
  • Datorhjälp med installation och/eller konfiguration av en extra hårddisk
  • Datorhjälp med installation och/eller konfiguration av internminne
  • Datorhjälp med installation och/eller konfiguration av operativsystem
  • Datorhjälp med byte och/eller konfiguration av andra datorkomponenter, såsom strömaggregat, moderkort, processor, kylning och DVD-läsare
  • Datorhjälp med installation och/eller konfiguration av kringutrustning, såsom skrivare, skärm, högtalare, mus och tangentbord
  • Datorhjälp med installation och/eller konfiguration av trådlöst nätverk
  • Datorhjälp med installation och/eller konfiguration av program för epost
  • Datorhjälp med genomgång och förbättring av din epost-lösning, så att all epost finns på alla dina enheter
  • Datorhjälp med inkoppling av dator till stereon och TVn för bästa möjliga ljud och bild
  • Datorhjälp med installation och/eller konfiguration av program för musik och film
  • Datorhjälp med installation och/eller konfiguration av anti-virus

Allt detta och mer därtill kan vi på Hemdatorservice.se fixa åt dig på kort tid.

Varför sitta där med behov av datorhjälp, när vi kan erbjuda dig datorhjälp kanske så tidigt som redan idag.

Ring oss på 0725-735 999, skicka epost till info@hemdatorservice.se eller skicka ett meddelande via facebook.

Vi ser fram emot att få besöka dig och och ge dig datorhjälp!