Dator service

Bor du i Gävle med omnejd och behöver dator service?

Då har du kommit rätt! Vägen till dator service är enkel!

Kontakta oss på Hemdatorservice.se så gör vi ett hembesök, en kort och snabb utredning av vilken typ av dator service du behöver och ger dig sedan en kostnadskalkyl på hur mycket det skulle kosta  för dig att få dator service.

Dator service behövs på grund av en mängd olika saker. Här är några av de mest vanliga dator service vi utför:

• Dator service genom byte och/eller konfiguration av en hårddisk
  • Dator service genom installation och/eller konfiguration av en extra hårddisk
  • Dator service genom installation och/eller konfiguration av internminne
  • Dator service genom installation och/eller konfiguration av operativsystem
  • Dator service genom byte och/eller konfiguration av andra datorkomponenter, såsom strömaggregat, moderkort, processor, kylning och DVD-läsare
  • Dator service genom installation och/eller konfiguration av kringutrustning, såsom skrivare, skärm, högtalare, mus och tangentbord
  • Dator service genom installation och/eller konfiguration av trådlöst nätverk
  • Dator service genom installation och/eller konfiguration av program för epost
  • Dator service genom genomgång och förbättring av din epost-lösning, så att all epost finns på alla dina enheter
  • Dator service genom inkoppling av dator till stereon och TVn för bästa möjliga ljud och bild
  • Dator service genom installation och/eller konfiguration av program för musik och film
  • Dator service genom installation och/eller konfiguration av anti-virus

Allt detta och mer därtill kan vi på Hemdatorservice.se fixa åt dig på kort tid.

Varför sitta där med behov av dator service, när vi kan ge din dator service kanske så tidigt som redan idag.

Ring oss på 0725-735 999, skicka epost till info@hemdatorservice.se eller skicka ett meddelande via facebook.

Vi ser fram emot att få besöka dig för att ge dig dator service!