Dator problem

Bor du i Gävle med omnejd och har dator problem?

Då har du kommit rätt! Lösningen på dina dator problem är enkel!

Kontakta oss på Hemdatorservice.se så gör vi ett hembesök, en kort och snabb utredning av vilken typ av dator problem du har och ger dig sedan en kostnadskalkyl på hur mycket det skulle kosta att åtgärda dina dator problem.

Skälen till dator problem kan vara en mängd olika saker. Här är några av de mest vanliga skälen till dator problem:

• Problem med hårddisk
  • Problem med lagringsutrymmet på hårddisken
  • Problem med internminnet
  • Problem med operativsystemet
  • Problem med någon annan komponent i datorn, såsom strömaggregat, moderkort, processor, kylning och/eller DVD-läsare
  • Problem med kringutrustning, såsom skrivare, skärm, högtalare, mus och tangentbord
  • Problem med trådlöst nätverk
  • Problem med program för epost

Vi hjälper dig dessutom att få helhetslösningar att fungera i ditt hem, såsom:

• Genomgång och förbättring av din epost-lösning, så att all epost finns på alla dina enheter
  • Inkoppling av dator till stereon och TVn för bästa möjliga ljud och bild
  • Installation av program för musik och film
  • Installation och konfiguration av anti-virus

Allt detta och mer därtill kan vi på Hemdatorservice.se fixa åt dig på kort tid.

Varför sitta där med dator problem, när vi kan åtgärda dina dator problem kanske så tidigt som redan idag.

Ring oss på 0725-735 999, skicka epost till info@hemdatorservice.se eller skicka ett meddelande via facebook.

Vi ser fram emot att få besöka dig och lösa dina dator problem!