Dator hjälp

Bor du i Gävle med omnejd och behöver dator hjälp?

Då har du kommit rätt! Vägen till din dator hjälp är enkel!

Kontakta oss på Hemdatorservice.se så gör vi ett hembesök, en kort och snabb utredning av vilken typ av dator hjälp du behöver och ger dig sedan en kostnadskalkyl på hur mycket det skulle kosta för dig att få dator hjälp.

Kunder behöver dator hjälp på grund av en mängd olika saker. Här är några av de mest vanliga typerna av dator hjälp våra kunder önskat:

• Hjälp med byte och/eller konfiguration av en hårddisk
  • Hjälp med installation och/eller konfiguration av en extra hårddisk
  • Hjälp med installation och/eller konfiguration av internminne
  • Hjälp med installation och/eller konfiguration av operativsystem
  • Hjälp med byte och/eller konfiguration av andra datorkomponenter, såsom strömaggregat, moderkort, processor, kylning och DVD-läsare
  • Hjälp med installation och/eller konfiguration av kringutrustning, såsom skrivare, skärm, högtalare, mus och tangentbord
  • Hjälp med installation och/eller konfiguration av trådlöst nätverk
  • Hjälp med installation och/eller konfiguration av program för epost
  • Hjälp med genomgång och förbättring av din epost-lösning, så att all epost finns på alla dina enheter
  • Hjälp med inkoppling av dator till stereon och TVn för bästa möjliga ljud och bild
  • Hjälp med installation och/eller konfiguration av program för musik och film
  • Hjälp med installation och/eller konfiguration av anti-virus

Allt detta och mer därtill kan vi på Hemdatorservice.se fixa åt dig på kort tid.

Varför sitta där med behov av dator hjälp, när vi kan erbjuda dig dator hjälp kanske så tidigt som redan idag.

Ring oss på 0725-735 999, skicka epost till info@hemdatorservice.se eller skicka ett meddelande via facebook.

Vi ser fram emot att få besöka dig för att hjälpa dig med din dator!