Dator fungerar inte

Bor du i Gävle med omnejd och din dator fungerar inte?

Då har du kommit rätt! Lösningen på att din dator fungerar inte är enkel!

Kontakta oss på Hemdatorservice.se så gör vi ett hembesök, en kort och snabb utredning av varför din dator fungerar inte och ger dig sedan en kostnadskalkyl på hur mycket det skulle kosta att åtgärda din dator fungerar inte.

Skälen till att din dator fungerar inte kan vara en mängd olika saker. Här är några av de mest vanliga skälen till att en dator fungerar inte:

• Operativsystemet  fungerar inte och behöver lagas
  • Hårddisken fungerar inte och behöver bytas
  • Internminne fungerar inte och behöver bytas
  • Andra komponenter i datorn fungerar inte och behöver bytas, såsom strömaggregat, moderkort, processor, kylning och/eller DVD-läsare
  • Nätverket fungerar inte

Det kan även hända att alla delar fungerar, men att något måste installeras för att de ska börja fungera tillsammans. Vi utför alla möjliga installationer, såsom:

• Installation av kringutrustning, såsom skrivare, skärm, högtalare, mus och tangentbord
  • Installation av trådlöst nätverk
  • Installation och konfiguration av program för epost
  • Genomgång och förbättring av din epost-lösning, så att all epost finns på alla dina enheter
  • Inkoppling av dator till stereon och TVn för bästa möjliga ljud och bild
  • Installation av program för musik och film
  • Installation och konfiguration av anti-virus

Allt detta och mer därtill kan vi på Hemdatorservice.se fixa åt dig på kort tid.

Varför sitta där med en dator fungerar inte, när vi kan åtgärda att din dator fungerar inte kanske så tidigt som redan idag.

Ring oss på 0725-735 999, skicka epost till info@hemdatorservice.se eller skicka ett meddelande via facebook.

Vi ser fram emot att få besöka dig och få din dator att fungera!