Datasupport

Bor du i Gävle med omnejd och behöver datasupport?

Då har du kommit rätt! Vägen till din datasupport är enkel!

Kontakta oss på Hemdatorservice.se så gör vi ett hembesök, en kort och snabb utredning av vilken typ av datasupport du behöver och ger dig sedan en kostnadskalkyl på hur mycket det skulle kosta för dig att få den datasupport du behöver.

Kunder behöver datasupport på grund av en mängd olika saker. Här är några av de mest vanliga typerna av datasupport våra kunder önskat:

• Datasupport vid byte och/eller konfiguration av en hårddisk
  • Datasupport vid installation och/eller konfiguration av en extra hårddisk
  • Datasupport vid installation och/eller konfiguration av internminne
  • Datasupport vid installation och/eller konfiguration av operativsystem
  • Datasupport vid byte och/eller konfiguration av andra datorkomponenter, såsom strömaggregat, moderkort, processor, kylning och DVD-läsare
  • Datasupport vid installation och/eller konfiguration av kringutrustning, såsom skrivare, skärm, högtalare, mus och tangentbord
  • Datasupport vid installation och/eller konfiguration av trådlöst nätverk
  • Datasupport vid installation och/eller konfiguration av program för epost
  • Datasupport vid genomgång och förbättring av din epost-lösning, så att all epost finns på alla dina enheter
  • Datasupport vid inkoppling av dator till stereon och TVn för bästa möjliga ljud och bild
  • Datasupport vid installation och/eller konfiguration av program för musik och film
  • Datasupport vid installation och/eller konfiguration av anti-virus

Allt detta och mer därtill kan vi på Hemdatorservice.se fixa åt dig på kort tid.

Varför sitta där med behov av datasupport, när vi kan ge dig datasupport kanske så tidigt som redan idag.

Ring oss på 0725-735 999, skicka epost till info@hemdatorservice.se eller skicka ett meddelande via facebook.

Vi ser fram emot att få besöka dig för datasupport hemma hos dig!