Bredband hjälp

Bor du i Gävle med omnejd och behöver bredband hjälp?

Då har du kommit rätt! Vägen till din bredband hjälp är enkel!

Kontakta oss på Hemdatorservice.se så gör vi ett hembesök, en kort och snabb utredning av hur du behöver bredband hjälp och ger dig sedan en kostnadskalkyl på hur mycket det skulle kosta för dig att få bredband hjälp.

Kunder behöver bredband hjälp av en mängd olika skäl. Här är några av våra mest vanliga bredband hjälp:

• Hjälp med installation och/eller konfiguration av en router
  • Hjälp med installation och/eller konfiguration av en accesspunkt
  • Hjälp med konfiguration av DHCP-tilldelning
  • Hjälp med felsökning, installation och dragning av kablar
  • Hjälp med felsökning av olika störningar
  • Hjälp med konfiguration av din telefon
  • Hjälp med konfiguration av din surfplatta
  • Hjälp med konfiguration av din dator
  • Hjälp med installation och/eller konfiguration av drivrutiner i din enhet

Allt detta och mer därtill kan vi på Hemdatorservice.se fixa åt dig på kort tid.

Varför sitta där och behöva bredband hjälp, när vi kan erbjuda dig bredband hjälp kanske så tidigt som redan idag.

Ring oss på 0725-735 999, skicka epost till info@hemdatorservice.se eller skicka ett meddelande via facebook.

Vi ser fram emot att få besöka dig och att få hjälpa dig med ditt bredbandsproblem!